Over ons

Be Different Brands

Er schuilt meer werk achter het ontwikkelen van mooie producten die in elk interieur een thuis vinden dan je in eerste instantie zou denken. Be Different Brands hecht daarom veel waarde aan het productieproces van elk product en is constant bezig deze op alle vlakken te verbeteren. Wij beseffen dat de manier waarop wij consumeren niet langer meer zo door kan gaan en streven naar een nieuwe eerlijke duurzame manier waarin we product, technologie en natuur meer laten integreren met elkaar.

Onze producten
Elke collectie van Be Different Brands is gebaseerd op een degelijk vooronderzoek waarbij er wordt gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur, nieuwe manieren om het productieproces milieubewuster te laten verlopen en hoe we bestaande middelen die we al tot onze beschikken hebben efficiënter en/of op een nieuwe manier kunnen inzetten.

Be Different Brands vertaalt al deze aspecten per collectie naar een breed assortiment aan producten die inspelen op de actuele behoefte van de consument. Tijdeloze kleurpaletten en dessins worden gecombineerd met meer gewaagde combinaties van kleuren, teksten, fotoprints en motieven.  De producten van Be Different Brands zorgen in elke ruimte voor een duidelijk statement en creëren de gewenste sfeer. Hiermee gunt Be Different Brands haar klanten meer rust, kalmte en comfort om gelukkiger, gezonder en bewuster door het leven te gaan.

Onze fabrikanten
Be Different Brands begrijpt dat, om een betere wereld te kunnen ontwikkelen, zij dit alleen samen met anderen kan bereiken. Daarom heeft Be Different Brands besloten om samen te werken met fabrikanten die dezelfde mentaliteit delen op het gebied van duurzaamheid, milieubewustzijn en het realiseren van een eerlijke wereld voor iedereen. De fabrikant houdt zich hiernaast ook niet bezig met  geforceerde arbeid, kinderarbeid, extreem lange werktijden en hanteert een gezonde en veilige werkplek, een leefbaar salaris en legale werkcontracten.